Ata kanë ndarë ngazëllimin e tyre për sipërmarrjen e fundit të djalit të tyre, debutimin e librit të fotografisë.

E nga kjo nuk ishte çudi që David dhe Victoria Beckham të shfaqeshin me krenari të martën që shkoi në Londër.

Çifti kishin vendosur të paraqiten në të zeza.

Victoria ishte tërësisht në të zeza dhe një palë pantallona të gjera të cilat i mbulonin tërësisht këmbët. Ndërsa David dukej shumë tërheqës i veshur me kostume ngjyrë të zeza dhe me një këmishë të bardhë.