Është një pyetje që të gjithë meshkujt e botës duket se duan ta dinë përgjigjen.

Çfarë duan gratë në të vërtetë? Pavarësisht asaj çfarë mendohet, duket se nuk është edhe aq e vështirë të gjendet një përgjigje e thjeshtë për këtë pyetje të kahmotshme, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë dhjetë gjërat që gratë duan nga meshkujt. Meshkuj, mbani shënime!

Spontanitet

Më shumë këmbëngulje

Inspirim

Dhurata të menduara mirë

Sens të humorit të rafinuar

Kujdes dhe vëmendje

Pozitivitet

Mbështetje

Sinqeritet

Respekt