A keni menduar ndonjëherë se çfarë duan t’ju pyesin në të vërtetë djemtë, por nuk dinë si ta bëjnë?

Themeluesit e sajteve të takimeve kanë bërë disa anketime dhe ja çfarë kanë zbuluar nga meshkujt.

”A është OK në qoftë se ne nuk kërcejmë një natë që kemi dal jashtë? Kjo gjë është e sikletshme dhe më bën të djersij, por a jam i mërzitshëm nëse unë zgjedh të ulem të rri jashtë?”
Oliver, 26 vjeç

“A je ok nëse meshkujt ju kërkojnë seks oral? Unë kam dëgjuar opinione të ndryshme nga mikeshat e mija femra dhe unë nuk e di sesi të pyes të dashurën time.”
Ali, 26 vjeç

‘A është OK t’ju komplimentojmë kur një femër po vendos grim? Unë nuk e di nëse është fyese të thuash, ‘grimi yt duket mirë’ – sepse unë nuk dua që ajo të mendoj se unë jam duke i lënë të kuptohet se ajo ka nevojë për atë.”
Mark, 22 vjeç

”A është një disavantazh në qoftë se një mashkull ka fjetur me shumë femra? Sepse, me të vërtetë, unë si mashkull e shoh shqetësues faktin kur një grua ka një numër të madh meshkujsh më të cilët ka fjetur.”
Tom, 28 vjeç

“Pse pëlqeni dhe frekuentoni djemtë e këqij? Në mesin e miqve të mi, djemtë e bukur neglizhohen dhe femrat duket se janë në kërkim të sfidës më të vështirë.”
Nick, 32 vjeç

A jeni ndjerë ndonjëherë keq sesi ju flisni rreth meshkujve tek femrat e tjera? Nëse ne flasim për jetën tonë seksuale me miqtë tanë quhemi të pabesë, por kur është ok për ju nëse ndani me shoqet çdo detaj seksual tonin.

“Pse ju shqetësoheni se çfarë mendojnë njerëzit në rrjetet sociale? Besomëni, shumicës së djemve kjo gjë nuk iu intereson. Të pasurit besim në vetvete është mënyra më tërheqëse.”
Jeff, 30 vjeç

“Çfarë fiziku dëshironi të ketë një mashkull? Elegant? Atletik? A ka rëndësi kjo?”
Simon, 31 vjeç

”A është OK për meshkujt që të qajnë ose të bëhen emocional? Unë gjithmonë mendoj se kjo është një nga ato gjëra ku njerëzit thonë është OK në një kohë kur ne jemi duke luftuar për barazi gjinore, por në të vërtetë kjo gjë femrave nuk iu pëlqen”
Daniel, 33 vjeç

“Kush është fantazia juaj me e pisët? Dhe a do dëshironit që ta realizonit atë? Unë do të doja të di sesi ta qas këtë temë pa u dukur se kam një motiv të mëtejshëm.”
James, 24 vjeç

”A e pëlqeni, kur ne jemi xhentil, dhe cili është niveli i duhur i xhentilesës pa u bërë shumë djalë i mirë? Për shembull, nëse ju hapim dyert restorantit apo ju përcjellim deri në shtëpi, është ok për ju?
Sam, 27 vjeç

“Pse i kushtoni kaq shumë rëndësi gjërave të vogla të parëndësishme, si për shembull datat? Ne mund t’ju duam edhe pse nuk jemi fort mirë nga kujtesa dhe harrojmë datat e rëndësishme.
Tom, 24 vjeç

“Nëse një mashkull do të sillte më pak të ardhura,a nuk do të ishte mjaftueshëm mashkull? Unë do të shqetësohesha në qoftë se kjo do të bëhej një çështje e rëndësishme, nëse ju jeni duke planifikuar martesë, fëmijë. Do të më duroje nëse do të kishim presione financiare?”
Jerome, 32 vjeç.