Është i ri në moshë dhe nuk ka shumë kohë që ka filluar por prapa vetes ka shumë hite.

Është ky këngëtari Butrint Imeri njëri ndër meshkujt më të pëlqyer të skenës.

Express Rozë e ka vizituar Butrintin në Mitrovicë qytetin e tij të lindjes, aty ku qëndron pjesën më të madhe të kohës në Kosovë.

Gjatë shëtitjes në qytetin e tij të dashur, Butrinti ndalohej çdo moment nga një numër i madh i fansave.

Se çfarë kanë bërë fansat për të, mund ta mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme të emisionit më të shikuar në vend, Express Rozë.