Ajo kurrë nuk ka pasur frikë apo turp që të tregojë më shumë se ç’duhet.

Por Chloe Khan u përball me një incident me veshjen, derisa kishte dalë me Human Ken Doll Rodrigo Alves në Londër,

Ylli kishte veshur një kostum ngjyrë nude, derisa gjoksin bombastik për të cilin dhe njihet e kishte nxjerrë në pah, duke bërë që kalimtarët të kthejnë sytë për ta shikuar.

Por, nuk ishte vetëm gjoksi ai që mori vëmendje, pasi Chloe tregoi edhe ‘zogun’, për shkak të veshjes së ngushtë që kishte.