Premtimi për rreth 27 vite për ndërtimin e një rrugë, i cili tashmë është shndërruar në një mashtrim ka bërë që rreth 140 banorë të fshatit Oshtec Trebinjë të bojkotojnë zgjedhjet e ditës së sotme.

Sipas KQZ-së materialet zgjedhore janë shpërndarë në të gjithë vendin dhe komisionet e qendrave të votimit kanë qenë të gatshme për të nisur procesin e votimit që prej orës 07:00.

Por duket se këta banorë janë të vendosur për të bojkotuar./Gazeta Express