Me nje postim ne faqen e tij ne FB, Blushi, flet tashme si ish-deputet dhe shkruan se pergjegjesia eshte vetem e tij.

Postimi i Blushit 

PËR GJITHË LIBRAT

Te dashur LIBRA, kur kutitë të mbyllen ne do kemi 20.000 vota në gjithë Shqipërinë dhe asnjë mandat. Dua tju falenderoj të gjithëve dhe t’ju them, se përgjegjësia është vetëm e imja dhe merita është e gjitha e juaja. Do bëj gjithshka mundem, që projekti LIBRA të vazhdojë. Kanarina nuk hyri dot në minierën e qymyrit megjithëse fluturoi.