E bukur, e talentuar dhe shumë serioze në punë. . Blerina Matraku ka bërë që të ketë shumë fansa nga mbrapa. Dhe pse here pas here Këngetarja në fjalë ka pauzur qdo rikthim i saj ka bërë shumë zhurem.

Nuk thojnë kotë që nëse Adrenalina e dasmës ka një emër ai emër është Blerina Matraku. jeton. Nuk thojnë kotë që nëse Adrenalina e dasmës ka një emër ai emër është Blerina Matraku.

Artistja është shumë e angazhuar gjatë kësaj sezone ne gezime Familjare . Përveq të qenurit artiste e madhe në skenë Blerina vendosi që të ishte më afër njerëzve dhe artdashesve. Dhe ku ka më mirë që me prezencen tënd ti lumturosh njerzit pikerisht në diten me të lumtur të jetes siq ndodhë në fejesa, dasma dhe festa te tjera familjare.

Blerina e ka dëshmuar veten që është artiste me një potencial të madhë muzikor. Që nga lansim i këngës PARIS fansat u dashuruan në zërin e këngëtares, një zë shumë potent po dhe i ngrohet