Beyonce dhe Jay Z ende presin binjakët në spital.

Binjakët e çiftit Beyonce dhe Jay Z thuhet se po luftojnë ende me jetë edhe dy javë pas lindes së parakohshme.

Sipas TMZ, binjakët janë trajtuar për sëmundjen e verdhëzës edhe pse thuhet se nuk do zgjasë shumë. Sipas raportimeve, çifti po qëndrojnë ende në spital pranë binjakëve edhe 8 ditë nga lindja e tyre e parakohshme.

Përveç binjakëve, vajzë dhe djalë që Beyonce solli në jetë këto ditë, çifti kanë edhe një vajzë 5 vjeçare, Blue Iyv, e cila pëlqehet shumë nga fansat e prindërve të saj.