Çifti simpatik “Katerina dhe Lupçe” janë eliminuar në finalen e Big Brother, vetëm një hap larg fitimit të çmimit të madh prej 100 milionë lekë.

Ata morën më pak vota nga publiku kështu që aventura e tyre u mbyll këtu.

Ndërkohë që ende në garë për çmimin e madh janë çiftet “Danieli & Fotini” dhe “Olsi & Fiorentina”.