Këngëtarja e njohur Beyonce ditë më parë solli në jetë binjakët e saj.
Mirëpo ajo dhe bashkëshorti i saj reperi i njohur Jay Z ende po merren me hallet e lindjes së parakohsme të binjakëve

Sipas TMZ , binjakët kanë marrë trajtim për verdhëz ‘nën dritat’ për javën e fundit – edhe pse sëmundja nuk mendohet të ketë efekt afatgjatë.

Nuk dihet kur çifti muzikor do të kthehet në shtëpi me të sapolindurit e tyre, por mjekët janë të prirur t’i mbajnë ato në kujdes derisa të stabilizohen.