Ditë më parë këngëtarja e njohur dhe bashkëshorti i saj reperi Jay Z janë bërë prindër të binjakëve.

Ata janë bërë prindër të një vajze dhe një djali, për të cilët nuk kishin njoftuar zyrtarisht për emrat e tyre.

Megjithatë, burimet pohojnë se emrat janë Shawn dhe BEA.

Nëse pretendimet janë të vërteta, ata nuk gabuan. Do të duket sikur Jay-Z, emri i vërtetë Shawn Carter, do t’ia kalojë emrin djalit të tij. Shawn do të thotë “Zoti është i mëshirshëm”.

Sa për motrën binjake, Bea rrjedh nga Beatrice, që do të thotë “ajo që sjell lumturi”. Mund të mos ketë lidhje me emrin e Beyonce, por ende bukur.

Edhe pse emrat ende nuk janë konfirmuar, këto emra janë një reflektim i madh i nënës dhe babait.