Publicisti dhe shkrimtari Besnik Mustafaj, tha se me deklaratën për të ngrirë funksionet e tij, Basha i mbyll derën e PD-së, vetes.

“Me këtë deklaratë që ngin direkt funksionet në parti ai nuk ka të drejtë të hyjë me në selinë e Partisë Demokratike që sot. Pra nuk duhet të shkojë më në zyrën e tij. Basha e ka kuptuar që gara duhet bërë me kushte të barabarta”, tha ish ministri i PD-së,i ftuar në studion e lajmeve në News 24.