Ish-kryeministri Sali Berisha, ka postuar sot një foto të vjetër që i përket  vitit 1991.

Në këtë foto është ish-kryeministri Berisha, Azem Hajdari, shkrimtari Ismail Kadare dhe gazetari Elez Biberajn, ku merrnin pjesë në një senacë dëgjimore në komisionin e Helsinktit të Kongresit të SHBA-ve.

‘Qershor 1991

– ne seance degjimi ne Komisionin e Helsinkit te Kongresit te SHBA.

-te kryesuar nga senatoret Denis De Concini, Steny Hoyer,

– me Ismail Kadarene, te pavdekshimin Azem Hajdari dhe Elez Biberaj asokohe drejtues i emisionit shqip te Zerit te Amerikes!’, shkruan ish-kreu i qeverisë Sali Berisha, në postimin që shoqëron foton.