Doli në mes të muajit qershor por do mbetet një nga hitet e kësaj vere.

Fjala është për projektin muzikor ‘Bella’ që tashmë ka ‘bllokuar’ Youtube me mbledhjen e shikueshmërisë.

Përpos kësaj, ajo po dëgjohet më të madhe kudo në klube nate, radio e televizione.

Këtë vit, Butrinti e ka filluar edhe me mbajtjen e koncerteve dhe ‘Bellën’ mund ta keni kudo!