Bella Hadid dhe Drake kanë nisur një romacë të re,  të paktën këtë thonë thashethemet që qarkullojnë së fundi.

Thuhet Bella Hadid ka kaluar mbrëmjen me Drake në The Nice Guy në Los Angeles, pastaj u largua nga vendi së bashku me të. Sipas paparacëve që i kanë fotografuar Hadid kishte arritur në orën 1:20 ndërsa Drake ishte aty në orën 12:45.

Të dy kanë qëndruar deri në orën 4 të mëngjesit. Drake ka dalë nga dera e pasme ndërsa Hadid përmes derës së përparme të një prej makinave të Drake.