Argjentinasja Belen Rodrigues ndodhet në plazhet e Ibizas me të dashurin Andrea Iannone.

Por siç do ta shikoni nga fotot Belen nuk e lë të qetë të dashurin e saj të cilit i kërkon që t’i bëjë sa më shumë fotografi.

Rodriguez e shtrirë në bar dhe Andrea mbi të kërkon foton e duhur, duke mos i përmbajtur emocionet që duken.

Më pas ai ngushëllon veten me një gotë vere teksa e fejuara e tij vazhdon të bëjë selfie me bikini.