Sot në Kino ABC do të mbahet premiera e tre filmave të shkurtër me fëmijët ‘iStar’ pjesë e së cilit është edhe Tara.

Kjo ishte edhe arsyeja e bashkimit të Teutës dhe Bleros, për ta përkrahur vajzën e tyre.

Ishte aktorja e njohur ajo e cila e publikoi një foto për të treguar se sot do të mbahet premiera e lartëpërmendur për të vazhduar më pas me këngëtarin i cili publikoi një foto me aktoren më të re Tarën për të cilën tha se ndihet krenarë.