Bebe Rexha është një ndër që po vazhdon me sukses karrierën muzikore në Shtetet e Bashkuara.

Ajo ka nisur një turne të koncerteve anembanë globit, ku po takon edhe shumë njerëz.

E njëri prej meshkujve që ka takuar duke se i ka rrëmbyer zemrën këngëtares shqiptare.

“Si bëhem kur krahas meje është ndonjë mashkull të nxehtë në aeroplan”, ka shkruar Bebe në një fotografi të publikuar në Instagram teksa shihet duke e fshehur fytyrën.

Më pas, këngëtarja e ndjek deri në dalje të aeroportit, kur djaloshi hip në një taksi.

Nuk dihet se për kë bëhet fjalë, por duket se Bebës i ka pëlqyer shumë dhe këtë moment e ka ndarë me fansat në rrjetet sociale.