Bayern Munich është gati me shumën e duhur për të tërhequr nga Atletiko Madrid një nga xhevahiret e tij.

Bëhet fjalë për Yannick Carrasco. Sipas L’Equipe Bayernit po i vjen në majë të hundës nga zgjatja e marrveshjes me Sanchesin dhe në këtë mënyrë po mendon një alternativë të re.

Sipas L’Equipe Bayerni ka gati 50 milionë euro për talentin. Shumë kjo e cila mund të kënaqë stafin e Simeones.