Shumë veta mund të jenë kuriozë se çfarë bën Lulzim Basha këto ditë fushate, mes mitingjeve nga një qytet në tjetrin.

Një prej këtyre ditëve, Basha ndaloi tek ‘byrekët e famshëm’ në hyrje të Lushnjës.

Në videon që po ju sjellim, duket kryedemokrati që futet në restorantin e famshëm, dhe porosit byrek me qepë dhe një dhallë.