Kreu i opozitës Lulzim Basha i ftuar në ‘Top Stoy’, theksoi se pas 25 qershorit do të vijnë ndryshimet kushtetuese, ku deputeti nuk do të emërohet më nga kryetari por do të zgjidhet nga populli.

Ndërsa theksoi se do të propozojë dhe uljen e numrit të deputetëve.

‘100 deputetë në 100 zona, me sistem mazhoritar. Çdo dy vjet të rimandatohen nga qytetarët. Sepse ka deputetë që marrin mandatin dhe nuk shkojnë më asnjëherë në zonë’, tha Basha.