Lideri i opozitës së bashkuar, Lulzim Basha ka folur për herë të parë për marrëveshjen e 17 majit me Ramën.

I ftuar në ‘Top Story’, Basha tha se marrëveshja mes tij dhe Ramës nuk ishte asgjë tjetër, veçse kurorëzimi i marrëveshjes së protestës opozitare për njohjne e Republikës së re.

‘Marrëveshja me Ramën, nuk është asgjë tjetër veçse pranimi i Republikës së Re, nga ana e republikës së vjetër’, deklaroi Basha.