Pamjet shokuese tregojnë se si një avokat është rrëzuar pa ndjenja në tokë pasi u godit me grusht nga një djalë.

Në momentin që avokati u godit me grusht po debatonte me disa vajza dhe i thoshte njërës prej tyre: “Raporto nëse dëshiron, unë jam një avokat!”.

Më pas një djalë e godet atë me grusht në fytyrë dhe aavokati rrëzohet pa ndjenja në tokë.

Videoja besohet të jetë filmuar në Argjentinë.

Nuk dihen shkaqet se çfarë nxiti mosmarrëveshjen mes tyre,por bëhet me dije se sherri ndodhi jashtë një klubi nate.