Nuk ka përfunduar ende numërimi i votave për Tiranën, por pavarësisht kësaj një nga emrat e shumë kërkuar është e konfirmuar si deputete e Parlamentit të ri të Shqipërisë.

Grida Duma është një nga gratë më favorite brenda Partisë Demokratike, sidomos tani pas përtjashtimit të dy figurave kryesore femërore si Jozefina Topalli dhe Majlinda Bregu.

Ajo është renditur e 4 në listën e PD-së për kryeqytetin. Nga 885 kuti të numëruar PD ka siguruar 11 mandate deputetësh.

Numri i votave ishin 96.806 , duke u renditur e dyta pas Partisë Socialiste.