Pas pushimeve të mrekullueshme në Turqi, ajo nuk u ndal duke postuar fotografi të ndryshme ku shihej mjaft në formë, shkruan revista Kosovarja.

Por, sot ajo duket pak më ndryshe.

Ariana Fejzullahu njihet për linjat e tonifikura dhe stilin të cilin e ka lakmi çdo femër.

Por sot, ajo duket sikur e ka mbuluar barkun, duke ngritur dyshimet se është përsëri shtatzënë.

A ka diçka të re pas pushimeve ? Sidoqoftë, duket për mrekulli.