Ka bërë një thirrje të fortë dhe të pazakontë Pedagogu i Fakultetit Ekonomik në Universitetin Luarasi dhe njëkohësisht Presidenti i Akademisë për Administrim, Lidership dhe Qeverisje, Arian Galdini.
Prej disa javësh, Pedagogu Arian Galdini ka nisur një traditë të publikimit në profilin e tij të videomesazheve ku ai kumton pikëpamjet e tij mbi zhvillimet politike në vend.
Kësaj rradhe, kur na ndajnë vetëm dy ditë nga zgjedhet e 25 qershorit, themeluesi dhe ish- Kryetari i LDE – Partia për Liri, Demokraci dhe Etikë, Arian Galdini  ka kumtuar një mesazh drejtuar Edi Ramës.
Në videomesazhin e tij Galdini e konsideron rrëzimin e Edi Ramës si detyrë qytetare dhe patriotike.
Ja edhe videomesazhi i plotë i Arian Galdinit: