Ka vijuar me nje tjeter videomesazh te forte Arian Galdini. Pedagogu i Fakultetit Ekonomik ne Universitetin Luarasi dhe njekohesisht Presidenti i Akademise per Administrim, Lidership dhe Qeverisje, Arian Galdini, u ka bere thirrje demokrateve te bashkohen.
Galdini me nje gjuhe te ashper e te drejtperdrejte shpreh shqetesimin e tij per dekadencen e madhe te politikes ne pergjithesi dhe te PD dhe Opozites ne vecanti.

Pedagogu Arian Galdini thote se: “Kemi humbur humanitetin, prandaj humbem zgjedhjet. Nuk humbem ne 25 qershor. Kemi vite e vite qe jemi ne dekadence. Jemi bere llokmaxhinj dhe plackeberes te peshtire.Prandaj nuk e kemi me besimin e njerezve. Prandaj edhe duhet bashkim, bashkim, bashkim. Jo percarje. Duhet bashkim, moralizim dhe humanitet. Duhet etike morale qe te fitojme mbi mafian estetike te Edi Rames.”

Ja edhe videomesazhi i plote i Arian Galdinit: