Ka njerëz që e duan detin dhe të tjerë që e duan malin.

Por këngëtarja Argjentina Ramosaj duket se nuk mund t’i ndajë detin nga bjeshkët.

Pas një pushimi që ajo pati në Jug të Shqipërisë, Ramosaj është kthyer në bjeshkët e Dukagjinit.

Këngëtarja ka publikuar një foto së bashku me djalin e saj.

Të dy si gjithmonë duken me shumë stil.