Në një anketë të re e realizuar nga Brima Gallup, shihet rënja e Lëvizjes BESA gjegjësisht liderit të saj Bilall Kasami. Ai muaj më parë kishte rejtng gati të përafërt me BDI-në e Ahmetit, ku pas veprimeve të fundit politike shqiptarët nuk e besojnë më.

Siç shihet Lëvizja BESA dhe Bilall Kasami kanë rënë nga 7% në 3.6 % që do të thotë rejtingu i kësaj Lëvizje është përgjysmuar.

Në këtë anketë në kampin politik shqiptarë vazhdon të mbetet Ali Ahmeti, lideri më i besuar duke ku pas tij vjen Ziadin Sela dhe në fund Menduh Thaçi./TetovaSot/