Amber Heard arriti në aeroportin kryesor të Los Angeles në mbrëmjen e së mërkurës, pasi që do të largohet për ca ditë nga qyteti “i engjëjve”.

Ajo ishte e veshur në xhaketë të lëkurës dhe duke bartur një kapelë, e që më shumë i ngjante stilit në të cilin preferon të vishet ish-burri i saj Johnny Depp.

Ajo u shfaq or herë të parë pasi që kishte udhëtuar në Australi për ta filmuar filmin më të ri të Marvel, Aquaman.