Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman padyshim që e meritojnë çmimin “Çifti i vitit”. Togahan është një aktor i talentuar, suksesi i të cilit është gjithmonë në rritje. Edhe bukuroshja shqiptare, ish Miss Shqipëria, Almeda Abazi është një emër i njohur në Turqi. Ajo u ka qenë pjesëmarrëse në një sërë programesh si Survivor, Dancing with the stars etj. Gjithashtu, ajo ka interpretuar në seriale të ndryshme.

Sipas Enn Magazine, Almeda dhe Tolgahan janë “Çifti i vitit”. Në të vërtetë, martesa e tyre në Shkurt të këtij viti u diskutua shumë në media. Çifti ka dhënë vazhdimisht intervista në lidhje me këtë.