Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, sot ka uruar përzemërisht kryetarin e Partisë Socialiste të Shqipërisë, Edi Ramën për fitoren e madhe në zgjedhjet e 25 Qershorit.

Përgëzime të sinqerta dhe vëllazërore për fitoren e Partisë Socialiste dhe kryeministrit Edi Rama në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri.

I dashur Edi, ashtu si edhe deri sot, tek une, por edhe tek BDI do të gjesh partner miqësor dhe bashkëpunëtor në përpjekjet tona të përbashkëta për t’i parë shqiptarët dhe vendet e rajonit të integruar plotësisht në NATO dhe në BE.

Urime edhe për pjesëmarrësit tjerë në procesin e mbarë zgjedhor në përputhje me standard ndërkombëtare” ka shkruar Ahmeti në urimin e tij dërguar Edi Ramës.