Autoritetet kanë marrë sonte një kërcënim për një bombë të mundshme në trenin i cili po qarkullonte nga Varshava për në Berlin.

Në këtë mënyrë autoritetet kanë ndalur këtë tren dhe policia ka larguar pasagjerët për shkaqe sigurie, transmeton Indeksonline.

Treni është ndalur në qytetin polak, Mogilno.