asi doli lajmi se Vesel Memedi nuk është më pjesë e Aleancës për Shqiptarët, aktivistët e LR PDSH-së i  janë vërsulur me kritika dhe ofendime, e madje edhe kanë kërkuar që të kthejë mandatin e deputetit.

#VeselMemedi ti je nji njeri ma i poshtur qe kum taku deri ne diten e sodit a mban mend kur ke qen ne tubimin ne restoran jafa je kan i vetmi Rdk a ste vjen turp o Vesel Memedi me hakin dhe njersen e huj te shkojsh te bajsh pazarleke o Vesel Memedi ti perdorshe shum fjal te fejes ton Islame tregojshe dhe hadithe te pejgamberit Muhamedit A.S veq haku dot kap sod ose neser veq ka edhe dit gjykimi.udha mar te koft #Mandatin_lene”, ka shkruar aktivisti i LR-PDSH-së, Furkan Shabani.