Unë e kam pasur ofertën për MPB-në, drejtorin e shërbimit sekret, mirëpo sigurisht se duhet parë rrethanat me kompetenca të plota sidomos në këtë situatë, dhe kemi vlerësuar se, “nuk do ishte e dobishme sikur të drejtonimin MPB-në, apo DSK-në…”

“Rrethanat janë shumë specifike dhe nuk kemi dashur të lëmë hapësirë dhe të thonë se ja tani shqiptarët e gjetëm momentin…”, ka thënë Ahmeti në “Rruga drejt…” në Alsat-M