Kur ne jemi të uritur nervozohemi për shkak të mungesës së glukozës në gjak.A keni ngrënë bukë sot? Nëse jo atëherë ju mund të ndjeheni të uritur dhe kjo mund të ndikojë edhe në disponimin tuaj.

Kjo nuk ndodh për fajin tuaj pasi janë arsye fiziologjike mënyra se si ju ndjeheni.Kur ne jemi të uritur nervozohemi për shkak të mungesës së glukozës në gjak.

Truri ynë varet nga sheqernat e thjeshta si glukoza për të funksionuar si duhet.Korrelacioni midis uljes së sheqerit në gjak dhe zemërimit është shumë i fortë, thuhet në studimin e “Mental Floss”.