Fabrika e cila helmoi pollogun vite me radhë ku më pas u mbyll nga ministria e Ekologjisë, siç duket serish ka filluar punën pa i vendosur filtrat. Në një fotografi dërguar portalit TetovaSot shihet tymi duke dalur nga fabrika Jugohrom, por ende nuk dihet nëse ka filluar punën apo është lëshuar për ndonjë rast të veçantë.

Ndryshe për helmimin e pollogut nga kjo fabrike tetovarët protestuan gati 1 vit duke kërkuar që kjo fabrikë t’i vendos filtrat dhe më pastaj të vazhdojë punën./TetovaSot/