Seriali ‘Pasione të Fshehta’, ishte një nga telenovelat latine më të shikuara në vendin tonë.

Sigurisht se ju kujtohet historia e tre vëllezërve që dashurohen në tri motra, pra në vajzat e armikut të tyre.

Që nga xhirimet e këtij seriali, protagonistët kanë pësuar ndryshime të mëdha.

Shikoni se si duken tani Huani, Franco dhe Oscari.