Një stiliste nga Tajvani është bërë e famshme në internetit, për shkak të pamjes së saj shumë të re.

Sapo e shikoni, mund të mendoni se është një studente, por në të vërtetë Lure Hsu është duke mbushur 42 vjeç.

Stilistja Lure, nga Tajvani është bërë mjaft e njohur në rrjetet sociale dhe ka mahnitur me mijëra njerëz për shkak të pamjes së saj shumë rinore.

Ajo thotë se sekreti i  bukurisë së saj është pirja e një sasie të madhe uji në ditë duke e mbajtur trupin të hidratuar dhe duke ngrënë sa më shumë perime.

“Në mëngjes pi një kafe dhe shmang pijet e gazuara me sheqer”- thotë Lure Hsu