Real Madrid është skuadra me lojtarët më të shtrenjtë në botë

Transfermarket ka publikuar vlerën e lojtarëve të te gjitha skuadrave të mëdha të Evropës, ku skuadra më e shtrenjtë është Real Madrid.

Pra, 24 lojtarët aktual të Real Madridit nëse do të shiteshin të gjithë, atëherë ata do të kushtonin 783 milionë euro.

Në vendin e dytë renditet Barcelona, lojtarët e të cilës kushtojnë 733 milionë euro, apo 50 milionë euro më pak se ajo e Realit.

Në vendin e tretë renditet Bayern Munich me 566 milionë euro, e ndjekur nga Manchester City me 553 dhe Atletico Madrid me 502 milionë euro.

Në tetëshe hyjnë edhe Manchester United, PSG dhe Juventus