Policia e Delvinës ka proceduar penalisht një 59 vjeçar.

Ai akuzohet se ka hyrë për të votuar brenda qendrës së votimit. Ndërkohë policia është uke hetuar për raste të ngjashme dhe nëse pas saj fshihen persona të tjerë.