Sipas nje postimi ne faqen zyrtare te LSI ne Facebook, nje komisioner i kesaj partie eshte masakruar nga militant te PS-se. Video eshte vertet e rende dhe komisioneri i LSI-se duket i gjakosur. Duket se PS dhe LSI, nga aleat jane kthyer ne armiq per vdekje. Gjithashtu po dje eshte publikuar nje video shume kompromentuese ku kreu i PS ne Vore eshte duke blere vota ne kembim te 100 mije lekeve ne makine.