Është normale që kur takoni dikë të ri përpiqeni t’i bëni përshtypje ose dilni pak nga vetja.

Por janë 5 gabime tragjike të cilat nëse i bëni njerëzit nuk do duan më t’ju takojnë sërisht.

1.Gënjeni

Nëse do filloni të numëroni makinat apo iphonet dhe të ekzagjeroni cdo gjë, ky do jetë një gabim.

2.Përpiqeni më shumë sec duhet.

Duke dashur të bjere në sy, shpesh njeriu del nga vetja dhe fillon të përdorë fjalë të “mëdhaja” apo të flase për gjëra që si di realisht.

4.Hapeni më shumë sec duhet.

Po takoni dikë për herë të parë prandaj ai ska nevojë të dijë detaje nga jeta jote. Mbaji disa gjëra për veten

4.Nuk ndaloni së foluri.

Ok, ndoshta jeni nervozë dhe e bëni se keni frikë të pushtojë heshtja, por ndonjëherë duhet edhe të dëgjosh.

5.Bërtisni shumë.

Askush nuk i ka qejf njerëzit që bërtasin prandaj herën tjetër kujdesi të keni më shumë kujdes më tonin e zërit.