Ky është një moment drithërues kur një njeri vë re një “shpirt” duke ecur pranë tij në varreza- e që mund të jetë shpirti i një viktime që vdiq nga murtaja në vitin 1400.

Tony Smith, 45, ishte vetë në varreza natën vonë, kur ai dëgjoi disa hapa dhe “ndjeu praninë e dikujt” pas tij, transmeton Indeksonline.

Por, ai pa figurën edhe në video, një ekepriencë që sic e quan ai “emocionuese” dhe “e mahnitshme”.

Klikoni këtu për ta shikuar edhe ju këtë video dhe jepni mendimin tuaj rreth kësaj.