Kur ta shikoni këtë video, ju do t’i shihni njerëzit përreth jush shumë më ndryshe.

A e dini se duhet 66 ditë për të pjekur një zakon të ri? Kjo është shumë e vërtetë. Për dy muaj ju duhet të mos ndaloni asnjëherë së bëri një shprehi, dhe pastaj thuani urime personalitetit tuaj të ri.

Një fakt tjetër interesant është se thirrja e kujtimeve bëhet më mirë me sytë të mbyllur. Ne do të koncentrohemi më shumë në memorien tonë, se sa në ambientin që kemi përreth.

T mobile In article [4] Laor

Në videon më poshtë do të njiheni edhe me shumë fakte të tjera, të cilat do të ndryshojnë plotësisht pikëpamjet tuaja për jetën.