Një 18 vjeçareje nga Gjilani nuk po i ndahen telashet.

Ndaj saj ushtrohet dhunë jashtë dhe brenda shtëpisë. Ajo ka edhe probleme me shëndetin mendor, për çka është e njohur për policinë dhe punëtorët social.

Disa persona janë dënuar për shkak se e kanë dhunuar, e disa të tjerë janë në procedura gjyqësore.