Snob
Nëse mashkulli ka një entuziazëm fëmijëror për gjëra zhgënjyese dhe tepër të çuditshme, duke rrënuar tërë romancën apo intimitetin tuaj, atëherë ai thjeshtë nuk vlerëson kodin tuaj paraprak për atë që ia vlen, ju mund të jeni një numër në kërkim të listës dhe ndoshta e pavlefshme.

Mashkull pa ambicie
Ai nuk ka nonjë punë stresuese ku duhet të ngrihet sa më herët në mëngjes, ka kohë të mjaftueshme për t’u sorollatur lart e poshtë dhe të humbasë kohën si të dojë. Kjo nuk jep kurrfarë sigurie për ju.

Person eksploativ
Ai thekson tërë kohën se nuk ka nevojë për ju, se gjithë gjërat mund t’i bëjë vet, ndërsa në fund thjeshtë ndahet ju falenderon për gojoret e shumta që mund ti keni dhënë. Kjo thjeshtë është një keqpërdorim ndaj jush dhe aspak lidhje e sinqertë.

Person garues i çuditshëm
Sabotues! Ndoshta keni qenë në të njejtin program shkolle apo e njiheni nga puna e përbashkët. Ju mund të mendoni se jeni të barabartë, por ky mashkull gjithnjë ka një lloj ngurrimi për të përmendur sukseset tuaja dhe konkuron me ju në çdo aspekt.

Person obsesiv
Një mashkull që fiksohet shumë pas jush, por duke tepruar gjërat, duke ju hyrë edhe në privatësi e jetë pune, kjo nuk është aspak në rregull.

InArticle Mobile
Person që shtiret çdo gjë ta bëjë të duket eksituese
Është në rregull kur një mashkull ka ide për atraktivitet de intimitet të plotë. Por nëse ai përpiqet çdo veprimi t’i japë dozë seksuale, ndërsa realisht nuk ka fare lidhje me intimitetin, aëherë kjo shtirje thjeshtë është e pamjaftueshme.

Ish- i mikes suaj
Mos rrezikoni miqësinë tuaj apo emocionet që keni për një mashkull të tillë, ai gjithnjë do të përpiqet t’i vardiset asaj dhe të gjejë mënyra për t’iu rikthyer.

Mashkull që është pjekur herët
Ndoshta ai mund të jet personi që prej herët është dalluar nga të tjerët, ka standarde të njejta me meshkuj të pjekur dhe është shumë i mirë në shtrat. Por kjo nuk nënkupton se është më e mira që mund të bëjë.

Mashkull që është obsesiv me pamjen e tij
Këto tipa meshkujsh zakonisht janë shumë problematikë dhe gënjejnë për të kaluarën e tyre. Këto janë të fiksuar me imazhin e tyre dhe zakonisht femrat nuk mund të mbështeten në to.

Mashkull që gjithnjë gjen diçka për të thënë për trupin tuaj
Mos u trashni, ruani linjën trupore, depilohu, e shumë këshilla tjera që ndoshta nuk ngjasojnë fare me këshilla por urdhëra të prerë që duhet t’i zbatoni. Lidhja me kushtëzime nuk është aspak e shëndetshme.

Figurë autoritare që nuk ishit tërhequr në botën reale
Ndosha është një profesor, një mik bashkëpunëtor i biznesit të babait tuaj, por mos provoni një lidhje të tillë vetëm sepse ka autoritet, mund të ndjeheni çuditshëm më vonë e të ju pengojë pushteti i tij.

Mashkull i papërgjegjshëm për pastrim
Mashkull që nuk është në gjendje të mbledhë mbeturinat e tij, të palosë rrobat apo ndonjë punë esenciale, atëherë duhet ta rikonsideroni këtë lidhje sepse ju duhet të vazhdoni jetë me këtë person.

Mashkull që nuk përfshin asnjë preparat tjetër pastrues në dush, përveç shamposë – sikur të ishte gjithçka e mjaftueshme
Oh djema, ju lutem duani veten pak më shumë se kaq, kujdesuni për pastërtinë dhe veten tuaj!

Mashkull që nuk priton të luftojë me komentë nëpër rrjete sociale
Ky, nuk është aspak një qëndrim i mirë.