Vogëlushja 12 vjeçare nga Hasanbegu i Shkupit, Leuzana Asani nxënëse nga shkolla fillore 25 Maji VI-1, mori vendin e parë në Republikën e Maqedonisë me esenë e saj të shkruar me temë të ekologjisë.

Vogëlushja Leuzana është ndër të rallat shqiptare e cila arrinë të del në vend të parë dhe të marë mirënjohje nga kryetari i Shkupit, Koce Trajanovski.