Ura prej xhami më e gjatë në botë (Foto)

Ura prej xhami më e gjatë në botë (Foto)

Kush nuk vuan nga marrja e mendve dhe dëshiron të garantojë një shëtitje gjithë adrenalinë, mund të shkojë në parkun kombëtar në pyllin Huangshui, në Chongqing, të Kinës.

Për të gjithë turistët u ndërtua një urë me dysheme xhami, e varur në një lartësi prej 30 metrash, duke krijuar një panoramë të veçantë.

Shëtitja në boshllëk është më e gjata në botë, plot 31 metër, 10 metra më e gjatë se Grand Canyon Skywalk.

koment

Shkruaj një Koment

E-maili juaj nuk do të publikohet. . *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top